Νέο Reduced price! FITO+ Lift Gold 24ωρη Φυτική Κρέμα Προσώπου και Λαιμού, 50ml & ΔΩΡΟ Φυτικός Ορός Προσώπου για 30-45 Ετών Νο1, 10ml

FITO+ Lift Gold 24ωρη Φυτική Κρέμα Προσώπου και Λαιμού, 50ml & ΔΩΡΟ Φυτικός Ορός Προσώπου για 30-45 Ετών Νο1, 10ml

5205871322151

Νέο

Διαθέσιμο

10,25 € συμπ. ΦΠΑ

-10.1%

11,40 € συμπ. ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Η 24ωρη κρέμα προσώπου και λαιμού Fito Lift Gold είναι καινοτόμο προϊόν IBPN technology (τεχνολογία διείσδυσης βιοπολυμερούς). Περιέχει το βραβευμενο φυτικό βιοπολυμερές FILMEXEL (Γαλλία) που αναδομεί και γεμίζει την επιδερμίδα.

Προέρχεται από ειδική επεξεργασία από το φύκι Kappaphycus Alvarezi και γαλακτάνες του φυτού Caesalpinia Spinoza. Η δράση του υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες σε 1100 άτομα.

Περιέχει επίσης πεπτίδια επανόρθωσης από σπόρους βαμβακιού που επιτυγχάνουν την ανύψωση των μαλακών μορίων, ώστε να μην "κρεμάει" το δέρμα και να μην δείχνει γερασμένο. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο νεανική.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤA

Η εταιρεία FITO+ είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, δημιούργημα Ελλήνων φαρμακοποιών και βοτανολόγων. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών προϊόντων με βότανα, κυρίως της Ελληνικής γης.

Μελετώντας την Ελληνική χλωρίδα, παλιές παραδοσιακές συνταγές (κυρίως ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) αλλά και σύγχρονες τάσεις δημιουργούμε προϊόντα μοναδικής αποτελεσματικότητας.

Η ποιότητα και η περιεκτικότητα των φυτικών εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων αλλά και των άλλων δραστικών ουσιών εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Αποφεύγετιαι η χρήση αλλεργιογόνων και σκληρών συντηρητικών, ώστε τα προϊόντα να είναι φιλικά στον καταναλωτή.

Παρόμοια Προϊόντα