Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα GreenPharmacy24.gr του φαρμακείου Γκουβούση-Φουντουλάκη λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και οι συναλλαγές σας, είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες.
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του GreenPharmacy24.gr και προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να παραγγείλετε προϊόντα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά, θα σας ζητηθεί να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Σας ζητάμε μόνο όσες πληροφορίες είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας, για να σας προσφέρουμε δηλαδή συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και επιθυμίες σας. 



Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη ή του χρήστη-μέλους του GreenPharmacy24.gr διέπεται από τους όρους χρήσης του και υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Νόμου 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, καθώς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτουμε ή δημοσιοποιούμε τα στοιχεία σας και τις συναλλαγές σας, ούτε τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, εκτός αν αυτό επιβάλλεται από τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές, κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο επισκέπτης ή χρήστης-μέλος έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, το δικαίωμα ενημέρωσης και αντίρρησης όπως προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.
Στο GreenPharmacy24.gr συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής μας σχέσης (όπως για παράδειγμα τράπεζες, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως το Paypal, εταιρείες ταχυμεταφορών κλπ.) και φροντίζουμε για την εξασφάλιση του απορρήτου. Οι συνεργαζόμενες αυτές επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς και τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας.
Στο GreenPharmacy.gr μπορούμε να συγκεντρώσουμε και να διατηρήσουμε επ' αόριστον δεδομένα μη προσωπικού χαρακτήρα για λόγους στατιστικής επεξεργασίας, επισκεψιμότητας του δικτυακού μας τόπου κλπ. Η αποθήκευση των δεδομένων αυτών γίνεται με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες-μέλη του GreenPharmacy24.gr χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς για την αναγνώρισή σας στον ιστότοπο (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε το συνθηματικό όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης των κωδικών σας από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το συνθηματικό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Cookies

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στον browser του πελάτη από ένα web server και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα GreenPharmacy24.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος GreenPharmacy24.gr.