Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, με την απόδειξη αγοράς και ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί η παραβιασθεί.
Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία – προμηθευτή του προϊόντος.

Σε περίπτωση αποστολής λάθους προϊόντος (από αυτό που πραγματικά είχατε παραγγείλει) τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος και την εκ νέου αποστολή του σωστού, βαρύνουν την επιχείρησή μας. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος από την πλευρά μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό της αξίας των προϊόντων και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Για να επιστραφεί το προϊόν είτε μας το φέρνετε στο χώρο του φαρμακείου και αφού γίνει έλεγχος και διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή αρχίζει η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων είτε αφού έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του GreenPharmacy24.gr, συσκευάζετε το προϊόν (ώστε να είναι προστατευμένο) και το στέλνετε με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών του φαρμακείου μας. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα (αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων κ.λ.π.) εφόσον βέβαια το προϊόν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής.

Όταν το πακέτο φτάσει και εάν αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό, όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον ίδιο.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ευπαθών ειδών, ειδών ψυγείου και παιδικών τροφών.
Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: 27320 61444, μέσω e-mail: sales@greenpharmacy24.gr ή στο φαξ: 27320 61444.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται (μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων) σε διάστημα 20 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή των αγορών σας, π.χ.:
α) αν είχατε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, θα πιστωθεί η κάρτα σας,
β) αν είχατε πληρώσει με μετρητά ή στην υπηρεσία courier ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα σας κατατεθεί μετρητά στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε οποιοδήποτε τραπεζικό κατάστημα, το ποσό της επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημά μας όπου (χωρίς ειδοποίηση) μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που δεν σας ικανοποίησαν για οποιοδήποτε λόγο, πάντα στην αρχική τους συσκευασία.
Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΚΟΥΒΟΥΣΗ-ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ
23070 Μονεμβασιά Λακωνίας

Οι επιστροφές μπορούν να πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες λειτουργίας του φαρμακείου:

Δευτέρα - Σάββατο 09:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00