Τρόποι Πληρωμής

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

• Με αντικαταβολή
Εξοφλήστε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει πληρώνοντας το οφειλόμενο ποσό σε μετρητά απευθείας στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος των 2 €.

• Με πιστωτική κάρτα
Εξοφλήστε την παραγγελία σας με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard (και Prepaid). Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ η οποία έχει καθιερωμένη τη χρήση του προτύπου SSL 128 και αξιοποιεί εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες για την μεταφορά δεδομένων, προσφέροντάς σας το πιο εγγυημένο και ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η εταιρεία μας δε διατηρεί, δεν αποθηκεύει και δεν αποστέλλει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για κάθε νέα σας παραγγελία θα πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία αυτά.

• Με PayPal
Εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας Visa ή Mastercard μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Paypal. Απλώς επιλέξτε τον σχετικό τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας ως επισκέπτης. Εμείς λαμβάνουμε την πληρωμή σας χωρίς καμία πρόσβαση στις οικονομικές σας πληροφορίες, εφόσον τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια μόνο στους διακομιστές της PayPal.

• Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον κωδικό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί κατά την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με φαξ (27320 61444) ή με e-mail (sales@greenpharmacy24.gr) και εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.
GR 44 0171 3410 0063 4101 0139 965 - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
GR 42 0110 4180 0000 4184 4004 451 - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΚΟΥΒΟΥΣΗ - ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

• Με μετρητά στο κατάστημά μας
Έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα για να παραλάβετε τα προϊόντα σας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παραλαβής της (1-2 εργάσιμες ημέρες).