Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Αν κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 17:00.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 49€ και άνω και βάρους μέχρι 2,5 κιλά ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται με 1€ ανά επιπλέον κιλό.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 49€ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,50€ , εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα 2,5 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 1€ ανά επιπλέον κιλό.

Τα προϊόντα με την ένδειξη «Βαριά Αντικείμενα» αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή υπάρχει μία επιπλέον χρέωση 2€. Ενώ στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι άνω των 49€ και τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν και χρεώνεστε μόνο με το κόστος αντικαταβολής!

Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.
Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων εκτός Ελλάδος.

Σύντομα όμως θα είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), θα λάβετε σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να είστε ενήμερος για την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας.